Sted
Galleriet i Svolvær
Fra
17. okt 2020
Til
17. okt 2020
Detaljer
18:00-20:00

Måltidet ‒ som baserer seg på lokale, men kanskje overraskende råvarer ‒ vil bli tilberedt og servert inne i utstillingsrommet til Nordnorsk kunstnersenter ved Torget i Svolvær. Øyvinds utstilling er en fremvisning av en landskapsundersøkelse i Lofoten som han har bedrevet over flere år. Her er lokale råvarer og materialer blitt utforsket, og gitt både spiselige og ikke spiselige resultater. Med sine prosesser, overflater, farger og lukter, og med testkjøkkenet sentralt plassert i rommet, vil utstillingen nå bli ytterligere aktivisert med middagsgjester rundt bordene. Måltidet er samtidig Øyvinds måte å si takk til Lofoten for denne gang. 

Påmelding: Send e-post med navn og telefonnummer til torill@nnks.no. NB! Kun 10 plasser. «Først til mølla»-prinsippet gjelder. 

Vi gjør oppmerksom på at måltidet vil inneholde fisk og annen sjømat. 

Pris: 150 kroner per pers.

Om kunstneren/kokken: Øyvind Novak Jenssen (f. 1988, Drammen) har bachelor fra Kunstakademiet i Trondheim, og holder for tiden på med en master ved Kunstakademiet i Oslo. Tidligere har han blant annet stilt ut ved Trondhjems kunstforening. Øyvind har bakgrunn som kokk, og har ved flere anledninger brukt sin kunnskap om mat i kunstsettinger, blant annet som del av duoen Kvae og Bark (sammen med Karoline Sætre). I 2019 var han med å lede en workshop for sanking og utforskning av tang som del av LIAFs Tangkongress.

Les mer om utstillingen «Skulpturer fra testkjøkkenet» her.

Nordnorsk kunstnersenter følger gjeldende regler for smittevern i alle sine arrangementer.