Fra
25. jun 2018
Til
29. jun 2018

Utendørs
UIT Campus Harstad
3 timer

Vil du ha litt spenning og action? I Chris Reddys workshop handler det om å se mulighetene, gjøre et valg og å hoppe i det uten fallskjerm!
Du skal få utfordre rommet vi beveger oss i, finne grensene og sprenge de. Vi skal ut i byen og se hvordan du kan bruke den til street art, og alt det den ideen innebærer. Hvordan kan man bruke fellesskapets rom, byen, gata, smuget, fortauet etc. som lerret for egen gatekunst og hvorfor? Vi skal tegne og ikke sette noen permanente spor, men utfolde oss på en hensynsfull måte hvor det å skape friksjon blir en viktig problemstilling. Du er kunstneren og byen er ditt street art-galleri.

Chris Reddy, (Harstad) startet som grafittikunstner i Tromsø i 1984 og tok den kunstneriske karrieren videre via kunstakademiet i Oslo i form av maleri, tegning, foto, musikk, mote, installasjoner og performance. Chris er mest kjent for sine fargerike, intrikate tegniner og malerier som blander verdens kulturarv til en egenartet og lett gjenkjennelig, energisk og personlig stil. Han er også den første og eneste kunstner som har representert kunsten under et Sjakk OL.

Verkstedet er del av Festspillene i Nord-Norge og leveres i samarbeid med Nordnorsk Kunstnersenter i Svolvær.

Medvirkende: Chris Reddy (Kunstner) og Kristin Risan (formidler NNKS)