Passer for
Barnehage
Grunntrinn
Idé
Kristina Junttila
Produksjon
Nordnorsk Kunstnersenter
Lokaler
Ute-skog
Dager
1
Antall elever
10

Et godt sted å være

Spennende aktivitet som kan passe godt både for skoleklasser som vil være mye ute, foreldre og barn som trenger ideer til ting å gjøre sammen eller for barn som har hjemmeskole.
«Et godt sted å være» er et kreativt opplegg om  STED –  utarbeidet av performancekunstner Kristina Junttila og Nordnorsk kunstnersenter.

Med denne aktiviteten kan barn oppleve sitt nærmiljø på nye måter.

«Et godt sted å være» gir oss verktøy til å øve på tilstedeværelse, utforsking og innsikt i hva man selv opplever som gode omgivelser. Barna kan på denne måten komme med innspill som kan være svært nyttige for de som skal planlegge hvordan ditt hjemsted skal være og se ut i framtida.

Gjennom denne leken kan de yngste også være med på å gi informasjon som er veldig viktig for både politikere og andre som styrer stedsutviklingen i din kommune. Barnas arbeid kan gjerne presenteres på skolen, eller som en liten utstilling hjemme – og uansett hva dere gjør lokalt, vil Nordnorsk kunstnersenter gjerne vise oppdagelsene på vårt nettsted www.nnks.no – ung og på instagram @nnks_ung . På den måten kan barn i hele landet dele sine opplevelser og tanker med hverandre og med de som bestemmer.

Tekst, bilder og tilbakemeldinger sendes til ung@nnks.no

Se video fra workshop med barnehagebarn:

LAST NED Et godt sted å være – workshop